bgr
Logo
Home | Welkom
Interieur
Schrijnwerk
Inrichting
Over ons
Contact
line
bgr
bgr
Inrichting
 
Foto's
 
 
spacer
Een volledige ruimte laten afwerken van A tot Z? De Henau Constructions is dé specialist in totaalinrichtingen. Wij denken met u mee, stellen een mooi en praktisch ontwerp voor en gaan aan de slag. Onze creativiteit en afwerking is legendarisch.
spacer
Zolder
spacer
Maak van uw zolder een extra ruime slaapkamer, bureau of speelkamer. Wij zorgen voor de volledige afwerking van A tot Z. Wij isoleren, plaatsen veluxen, leggen nieuwe vloerbekleding, plaatsen gyproc platen en schilderen, zodat u de kamer zó in gebruik kunt nemen. Uw huis wordt plots een stuk ruimer.
spacer
INRICHTING - ZOLDER   INRICHTING - ZOLDER   INRICHTING - ZOLDER   INRICHTING - ZOLDER   INRICHTING - ZOLDER
spacer
spacer
spacer
Praktijkruimte
spacer
Wij richten uw praktijkruimte in zoals u het wenst. Wij maken kasten en andere meubelen die u nodig heeft, volledig op maat. Wij denken met u mee en ontwerpen de praktijkruimte waarin u met plezier werkt. De interieurafwerking mag u aan ons overlaten. Voor totaalinrichting bent u bij ons aan het juiste adres. We laten u graag onze gerealiseerde projecten zien.
spacer
INRICHTING - PRAKTIJKRUIMTE   INRICHTING - PRAKTIJKRUIMTE   INRICHTING - PRAKTIJKRUIMTE   INRICHTING - PRAKTIJKRUIMTE   INRICHTING - PRAKTIJKRUIMTE
spacer
spacer
spacer
Winkelinrichting
spacer
Een winkelinrichting die doet kopen? Daarvoor moet u bij ons zijn. Wij hebben oog voor design, zonder de praktische kant uit het oog te verliezen. Wij ontwerpen de meubels die u nodig hebt, maar werken uw winkelruimte ook volledig af, inclusief verlichting, vloerbekleding en wandbekleding. Zo kan u zich op het andere werk concentreren.
spacer
INTERIEUR - WINKELINRICHTING   INTERIEUR - WINKELINRICHTING   INTERIEUR - WINKELINRICHTING   INTERIEUR - WINKELINRICHTING    
spacer
spacer
spacer
 
 
 
Onze gegevens
mailto:info@dehenau-constructions.be Welkom bij SmartMedia!